MAGAZIN

VIDEO// Un fost consilier prezidențial se alătură lui Constantin Codreanu în cursa electorală

Distribuiți acest articol!

Constantin Codreanu coagulează forțe de dreapta în jurul lui. Fostul consilier prezidențial Vlad Țurcanu, s-a alăturat echipei Codreanu în lupta pentru alegerile locale din Chișinău: „Candidatul Partidului Unității Naționale este unicul candidat care are șanse învinge”, a declarat Vlad Țurcanu într-o conferință de presă susținută astăzi, împreună cu candidatul la Primăria Chișinău, Constantin Codreanu.

Codreanu este cel care are șanse să câștige primăria capitalei și chișinăuienii au nevoie de un primar integru, de un primar al faptelor”, a adăugat Țurcanu.

Sunt sigur că prezența lui Vlad Țurcanu în echipa mea îi va convinge și pe ceilalți că trebuie să vină alături de noi și că sunt candidatul pentru care trebuie să-și exprime votul”, a remarcat Constantin Codreanu. El a mai spus că este singurul candidat care îl poate învinge pe socialistul Ion Ceban în turul doi.La rândul său, Vlad Țurcanu a comunicat că a decis să facă parte din echipa lui Constantin Codreanu întrucât reprezintă acel grup majoritar, care, din punctul său de vedere, nu este reprezentat de niciun alt candidat la alegeri.

Vlad Țurcanu a mai spus că echipa PUN este deschisă să discute cu potențialii parteneri care se regăsesc în aceeași zonă de eșantion.

 


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button