Actualități

VIDEO. Un socialist iese de sub ordinul lui Dodon! Bogdan Țîrdea nu a votat sistemul mixt

Distribuiți acest articol!

Bogdan Țîrdea, deputat în formațiunea PSRM în Parlamentul Republicii Moldova, nu a votat modificarea sistemului electoral. La ședința Parlamentului de astăzi, când s-a votat sistemul mixt, au fost prezenți 27 de deputați. Din cei 27 de deputați prezenți, socialistul Bogdan Țîrdea nu a votat pentru adoptarea sistemului mixt.

Bogdan Țîrdea este un politician, analist și comentator politic, doctor în științe politice și istoric din Republica Moldova, care din decembrie 2014 este deputat în Parlamentul Republicii Moldova din partea Partidului Socialiștilor din Republica Moldova. Face parte din Comisia parlamentară pentru politică externă și integrare europeană.
 
La alegerile parlamentare din 30 noiembrie 2014 din Republica Moldova a candidat la funcția de deputat de pe poziția a zecea în lista candidaților PSRM.

https://youtu.be/7l8i8huuIWg

 

În fața Parlamentului oamenii protestează împotriva sistemului de vot mixt, iar Igor Dodon felicită PSRM-ul cu ocazia modificării sistemului electoral.

“Salut acest vot. Este inițiativa pe care am lansat-o în luna aprilie a anului curent. Felicit fracțiunea Partidului Socialiștilor cu această ocazie. Menționez că în anul 2011 inițiativă respectivă a fost inclusă în programul Partidului Socialiștilor, în fruntea căruia m-am aflat pînă la investirea în funcția de Președinte al țării, iar în 2014 acesta a fost parte componentă al programului electoral al PSRM”, scrie Igor Dodon pe pagina sa oficială de Facebook.


Distribuiți acest articol!

One Comment

  1. “…acesta a fost parte componentă al programului electoral al PSRM” – de la Dodon cetire (scriere, deoarece aşa scrie Măria Sa…): “parte componentă al programului”… Să nu vă miraţi că LICEENII detestă un asemenea “prezident” AGRAMAT…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button