ActualitățiBasarabiaIMPORTANTE

VIDEO // V. Dolganiuc: ”Unioniștii mai pot salva Basarabia”. Procuratura nu reacționează la declarațiile lui Dodon, care vrea expulzarea unioniștilor

Distribuiți acest articol!

Procuratura sau instituțiile de drept nu reacționează la declarațiile lui Igor Dodon, care în repetate rânduri a declarat că-i va expulza pe toți cei care pledează pentru reUnire. Analistul politic, Valentin Dolganiuc, declară că doar unioniștii sunt cei care mai pot salva Basarabia.

Igor Dodon atacă din nou unioniștii, reprezentanții societății civile și declară că-i va expulza pe toți cei care pledează pentru Unire. Procuratura sau instituțiile de drept nu au reacționat în niciun fel la declarațiile șefului de la Condrița, pentru a proteja drepturile cetățenilor, a declarat analistul politic Valentin Dolganiuc.

Basarabia Moare! Unioniștii sunt cei care o mai pot salva, mai adaugă Dolganiuc.

Igor Dodon se arată nemulțumit că SIS-ul nu expulzează cetățenii români, care pledează pentru unirea Republici Moldova cu România. Mai mult, acesta declară că deputații români care participă la manifestațiile unioniste, dar și unioniștii din Republica Moldova trebuie declaraţi „persoana non grata”.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button