ActualitățiBasarabia

VIDEO// Voronin, despre Grosu și Chirtoacă: Dacă este necesar, îi vom arunca în Nistru

Distribuiți acest articol!

Vladimir Voronin, cap de listă în blocul Comuniștilor și Socialiștilor la aceste alegeri, într-un moment de senilitate a venit cu un nou mesaj la adresa a doi politicieni: Igor Grosu(PAS) și Dorin Chirtoacă(AUR). Pe primul, după cum spune Voronin într-un clip video sponsorizat de BECS, îl acuză de fascism, pentru că s-ar fi „comportat” indecent la ultimele alegeri. Pe Chirtoacă l-a criticat pentru felul în care a dat buzna peste mitingul electoral al BECS, organizat duminică.

„Dacă președintele PAS, acest fascist, Igor Grosu, se comportă la fel ca la ultimele alegeri de la Varnița, nu vom sta în brațe, vom mobiliza oamenii. La fel cum ieri Chirtoacă nu a trecut cu steagul și manierele sale românești, nici ei nu vor trece acolo, nu le vom permite în niciun caz. Dacă este necesar, îi vom arunca în Nistru și îi vom lăsa să înoate. Acum este cald, bine, vremea este bună”, a declarat Voronin.

Candidatul AUR, Ilie Crețu Constantin îi urează lui Vladimir Voronin: La mulți ani cu executare!

„Acest “domn” care are un miros puternic de naftalină politică, trebuie să meargă la tomberonul istoriei! Declar cu toată responsabilitatea, că, indiferent de vârsta pe care o are acest individ, noi n-am uitat crimele comise de el și alăturații lui, de hoțiile imense, dar și averile ascunse în Germania, pădurea de la Țiganca, FinComBanc și altele, care le-a dobândit ilicit pe spatele poporului! Să știi că DNA-ul românesc🇹🇩 nu este procuratura de buzunar din RM! Mulți ani cu executare vă dorim✌️”, a scris candidatul AUR pe pagina sa de Facebook.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button