Actualități

VIDEO // Voronin explică într-un mod „literar”: „Dodon nimănui nu trebuiește”. Accidentul în care a fost implicat șeful statului nu a fost un atentat

Distribuiți acest articol!

Fostul președinte Vladimir Voronin susține că de accidentul cu implicarea convoiului în care se afla Igor Dodon s-ar face vinovați chiar cei din Serviciul de Pază și Protecție, întrucât felul în care conduc aceștia este unul periculos pentru șoferii care le ies în cale. Voronin a explicat într-un mod „literar” că „Dodon nimănui nu trebuiește”.

Vladimir Voronin exclude faptul că accidentul în care a fost implicat președintele Igor Dodon ar fi fost premeditat. “Cui el trebuie?”, a comentat Voronin, în cadrul unei emisiuni televizate. Potrivit lui Voronin, vinovat de accident este primul automobil care merge în convoi. Voronin a mai remarcat un moment. Șoferul mașinii unde stă persoana protejată aproape că doarme la volan.

Declarațiile socialiștilor, precum că ar fi vorba de un atentat, ar fi făcute doar în context electoral, întrucât „Dodon nimănui nu trebuiește”.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button