MAGAZIN

Vlad Bilețchi: AUR este un partid politic care nu negociază peste capul moldovenilor

Distribuiți acest articol!

Președintele AUR Moldova, Vlad Bilețchi, a făcut o serie de precizări, ca reacție la acuzațiile ce au apărut în presă, după declarația liderului PUN, Octavian Țîcu. El a reamintit faptul că toți românii de bună credință sunt așteptați în proiectul AUR, al cărui scop transcende un scor bun la alegerile din 11 iulie – formațiunea politică își propune să le ofere o viață mai bună moldovenilor.

AUR este un partid politic care nu negociază peste capul moldovenilor (românilor) și interesul lor este mai presus decât orgoliile personale. Nu vom admite ca bunii români să nu fie corect reprezentanți sau să fie sechestrați de conducerea unui partid sau altul. Tocmai de aceea declar încă o dată că toți românii de bună credință sunt așteptați în proiectul AUR și care nu are legătură cu bătălia electorală din 11 iulie 2021, ci cu dreptul la o viață mai bună, cu dreptul la UNIRE al tuturor românilor, de pe cele două maluri de PRUT”, a declarat Bilețchi.

Președintele AUR a mai spus că este conștient că există încă un sentiment de neîncredere, însă are convingerea că acesta va dispărea după ce moldovenii vor vedea fapte, nu vorbe cum au fost obișnuiți de celelalte partide politice. În acest context, l-a dat ca exemplu pe liderul AUR George Simion care își donează lunar 90% din salariu unor cauze sociale și trăiește cu același venit cu care trăiește românul de rând.

Bilețchi a mai spus că AUR a propus un program politic, economic și social, un program care are drept scop ajutorarea antreprenorilor moldoveni, autorităților locale și să reabiliteze clasa politică, atât cât se poate. „Vreau să avem mai multă demnitate și să oprim jaful și atunci avem bani de tot ceea ce AUR și-a propus. Nu mai vorbim de ajutoarele financiare europene ce pot veni prin familia conservatoare din care AUR face parte sau din România”, a mai spus el.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button