ActualitățiBasarabiaIMPORTANTERomânia

Vlad Bilețchi la M1: Banii R. Moldova sunt furați în continuare de Plahotniuc, Dodon și Șor. Acest furt trebuie să se termine pe 11 Iulie

Distribuiți acest articol!

Peste 3,2 milioane de alegători sunt așteptați la urnele de vot în data de 11 Iulie pentru a alege viitorii parlamentari care ne vor reprezenta interesele în următorii 4 ani. Vlad Bilețchi, liderul AUR a fost prezent pentru a-și prezenta obiectivele partidului.

“Suntem un singur partid pe cele două maluri de Prut, obiectiv căruia este să lege Republica Moldova de România în cel mai firesc și productiv mod posibil. Observăm că peste Prut, la doar o graniță distanță, salariile, pensiile, bursele și justiția sunt la un nivel mult mai înalt. Ne propunem să ajungem în Parlamentul Republicii Moldova pentru a putea apropia Moldova de România și pentru a face granița nedreaptă să dispară. Existența regiunii separatiste Transnistria întreține în continuare clanurile politice, inclusiv a lui Dodon, Plahotniuc și Șor.

AUR garantează că Republica Moldova se poate uni cu România, iar prin acest intermediu se va ajunge la un trai mult mai înalt. Vedem foarte multe resurse financiare și materiale aduse din România pentru Republica Moldova. Construirea și condolidarea școlilor și grădinițelor din banii României sau gazoductul Iași-Ungheni care ne salvează de șantajul Federației Ruse.

În cazul în care ne reușește și vom avea un guvern performant cu oameni calificați, atunci în mod automat vor fi stopate toate furturile și toate jafurile și prin confiscarea extinsă a bunurilor în mod ilicit. Toate aceste bunuri trebuie să se întoarcă în gestiunea statului, iar atunci vă asigurăm că bani în Republica Moldova sunt foarte mulți, problema este că ei sunt furați.

La momentul actual, legislația Republicii Moldova a fost creată de oameni profund corupți care au făcut la legea să lucreze în beneficiul lor. Republica Moldova este un stat capturat la ora actuală de Plahotniuc, Dodon și Șor.

Eu sunt Vlad Bilețchi și reprezint o echipă formată în mare parte de tineri care au reușit de-a lungul timpului să dea dovadă capacități de performanță în special în domeniul managerial. De asta avem nevoie în Republica Moldova, de manageri și oameni care știu să îmbine resursele și oamenii pentru a obține un rezultat. Începând cu vârsta de 18 ani sunt activ implicat în mediul civic și probabil multă lume care urmărește această dezbatere mă recunoaște pentru numeroasele acțiuni concrete.” a declarat Vlad Bilețchi la dezbaterile de la TV Moldova1.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button