ActualitățiBasarabia

Vlad Bilețchi: Oamenii lui Voicu au profanat tot ce avem mai sfânt şi au ales să-i slujească pe mancurţi şi trădătorii de neam

Distribuiți acest articol!

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a venit cu o reacție, după altercațiile dintre polițiști și membrii formațiunii care au avut la marșul organizat de socialiști și comuniști, astăzi, în centrul Capitalei. Liderul AUR, Vlad Bilețchi, a anunțat că va depune o plângere, „pentru acțiunile ilegale ale oamenilor legii”.  

Reprezentanții partidului au spus că unioniștii, care au întins un tricolor imens în faţa monumentului domnitorului Ştefan cel Mare şi Sfânt, au fost îmbrânciţi, loviţi şi împiedicaţi să-şi desfăşoare paşnic contra-protestul faţă de acţiunile ilegale ale socialiştilor. „AUR condamnă acţiunile barbare ale poliţiştilor, care au demonstrat în mod clar că îi protejează pe socialişti”, spun membrii partidului.

Președintele partidului, Vlad Bilețchi, a declarat că va depune o „plângere pe acţiunile ilegale ale oamenilor legii, care au profanat tot ce avem mai sfânt şi au ales să-i slujească pe mancurţi şi trădătorii de neam”.

Liderul AUR Dorin Chirtoacă a sărit la gâtul lui Dodon și Voronin la manifestația organizată de către Blocul electoral al Comuniștilor și Socialiștilor (BECS) în centrul Chișinăului.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button