ActualitățiBasarabia

Vlad Bilețchi(AUR): Rizea este un măscărici. Ajungem în Parlament și îl trimitem în România la pușcărie

Distribuiți acest articol!

Infractorul Cristian Rizea s-a făcut remarcat din nou la televiziunea de casă Realitatea TV, unde relatează faptele de corupție în care a fost implicat împreună cu prietenii săi infractori. În disperare de cauză, pușcăriașul Rizea a început să atace la ordin formațiunea politică AUR condusă de tânărul Vlad Bilețchi.

Măscăriciul Rizea a spus în România că a fost invitat de AUR să candideze pe listele sale. În replică Vlad Bilețchi i-a transmis că are o singură ofertă pentru Rizea.

„AUR are o singură ofertă pentru Rizea, să se întoarcă în România și să își execute cei 4 ani și 8 luni de pușcărie. Cristian Rizea a fost prieten cu Plahotniuc, au făcut afaceri împreună și face un mare deserviciu României vorbind despre infractori și afacerile necurate în care el a fost implicat aici în presa din Republica Moldova. Din România noi suntem obișnuiți să vină numai lucruri bune. După cum știm, România ne-a ajutat foarte mult în perioada pandemiei. AUR va ajunge în Parlamentul Republicii Moldova și îl trimitem în România la pușcărie pe Rizea, acolo unde îi este locul.”, a declarat Vlad Bilețchi la RealitateaTV România.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button