Actualități

Vlad Filat: Bogdan Țîrdea a fost angajatul meu. Slujește pe oricine îl plătește

Distribuiți acest articol!

Fostul premier, Vlad Filat, a ieșit cu acuzații în adresa deputatului PSRM, Bogdan Țîrdea, pe care la numit „fostul său salariat”. Acesta afirmă că socialistul a ajuns în PSRM cu acceptul său și „are capacitatea de a sluji pe oricine în oferă plicul”, la moment fiind în tabăra „antieuropeană și în alianță cu Plahotniuc”. „Sincer, de 7 ani vreau să părăsesc rândurile PSRM, dar Filat nu-mi permite”, a spus Țîrdea, într-o notă sarcastică.

„Cum Țârdea mușcă mâna ce l-a hrănit. În general, nu obișnuiesc să intru în polemici cu foștii mei angajați, dar obrăznicia de care dă dovadă Bogdan Țîrdea sfidează nu doar bunul simț, ci mai ales realitatea. Așadar, fostul meu salariat, Bogdan Țîrdea devenit din susținătorul integrării europene un activ deputat socialist, ajuns în PSRM, apropo, tot cu acceptul meu, nu contenește cu atacurile la adresa mea și a PLDM. 

Ceea ce surprinde la Bogdan Țîrdea, care o bună perioadă de timp a fost plătit de mine, este capacitatea de a sluji pe oricine îi oferă plicul. Astăzi, Bogdan Țârdea, pe vremuri susținător al integrării europene și un critic acerb al lui Plahotniuc, se află și în tabăra anti-europenă și în alianță cu Plahotniuc. Asta doar pentru bani! Nu că ar crede în ceva! Din păcate, PSRM-ul în frunte cu Igor Dodon s-a transformat într-o gașcă de slugi aflate la dispoziția lui Plahotniuc și Șor.

Capacitatea lui Dodon de a sluji a fost deplin dovedită încă din perioada când a părăsit PCRM-ul și l-a votat pe președintele Timofti. De altfel, despre adevăratele motive pentru care Dodon l-a trădat pe Voronin și cum a fost creat PSRM-ul vom mai vorbi”, a scris Filat într-o postare pe Facebook.

Într-o postare pe telegram, Bogdan Țîrdea a scris: „Sincer, de 7 ani vreau să plec din PSRM, dar Filat nu-mi permite”


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button