MAGAZIN

Vlad Plahotniuc i-a promis tot sprijinul necesar lui Eugen Matveiciuc

Distribuiți acest articol!

Liderul Partidului Democrat a avut astăzi o întrevedere cu sportivul Eugen Matveiciuc, care a obținut recent titlul de campion mondial la judo printre cadeți.

Cei doi au discutat despre performanțele țării noastre și despre cum îi poate fi dusă faima în lume. Nu în ultimul rând, liderul democraților i-a mulțumit pentru eforturile pe care tânărul le depune constant și i-a promis să-l susțină în continuare.

„Am avut o întâlnire extrem de plăcută cu Eugen Matveiciuc, sportivul moldovean care a devenit recent campion mondial la judo printre cadeți. Am discutat despre performanță, despre ce presupune ea, dar și despre cum putem să ducem faima Moldovei în lume”, a scris Plahotniuc pe pagina sa de facebook.

Președintele PDM și-a exprimat bucuria că țara noastră are tineri care-și pun ținte înalte și reușesc să le atingă prin muncă, dedicație și ambiție. Politicianul i-a promis lui Matveiciuc că îl va susține în continuare, pentru ca acesta să realizeze cât mai multe performanțe.

„Mă bucur că în țara noastră sunt asemenea tineri ambițioși și talentați, care își stabilesc ținte înalte și care reușesc să le atingă prin muncă și dedicație. I-am mulțumit lui Eugen pentru efortul pe care îl depune zi de zi și pentru realizările care ne fac să fim mândri că suntem moldoveni. I-am promis să-i fiu alături în continuare și să-l ajut cu tot ce este nevoie pentru ca el să reușească și alte rezultate frumoase în disciplina sportivă pe care a ales-o”, a adăugat Vlad Plahotniuc. Sportivul de 16 ani a devenit campion mondial printre cadeți în limitele categoriei de greutate 81 kg. La competiția din Chile, Matveiciuc s-a impus cu cinci victorii, iar în finală l-a învins pe argentinianul Augustin Gil. Acest succes vine să încununeze o vară plină de realizări. Luptătorul moldovean a cucerit medalia de bronz la Campionatul European printre cadeți, dar și una similară la Festivalul Olimpic al Tineretului European.


Distribuiți acest articol!

3 Comments

  1. E nevoie de asemenea suport pentru tinerii sportivi de performanță de la noi, statul nu prea îi susține, măcar celor care le pasă să o facă, Plahotniuc, ei respectul meu pentru asta !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button