MAGAZIN

Zeci de copii din Anenii Noi vor primi ajutoare materiale

Distribuiți acest articol!

Zeci de copii din raionul Anenii Noi vor beneficia de ajutoare materiale cu prilejul Zilei Internaţionale a Copilului. În fiecare an, Fondul republican de susținere a populației oferă ajutoare materiale tuturor familiilor aflate în dificultate. Fondul republican de susținere a populației a alocat circa 98 de mii de lei, care vor fi repartizate la 222 de familii, a câte 350 de lei.

În cadrul acestui eveniment, au fost selectate cele mai vulnerabile familii, cu mulţi copii, familii monoparentale, sau care au la îngrijire copii orfani. Au fost repartizate surse financiare pentru trei familii cu tripleţi, cărora li se va acorda câte trei mii de lei. De asemenea, au fost selectate zece familii cu şapte şi mai mulţi copii, cărora li se va oferi câte o mie de lei.

Cu prilejul Zilei Internaţionale a Copilului, vor fi organizate diferite activităţi, menite să le ofere şi copiilor din familii social-vulnerabile posibilitatea să trăiască clipe frumoase. Majoritatea activităţilor vor fi găzduite de şcoli şi grădiniţe. Cea mai amplă dintre acestea urmează să se desfăşoare, tradiţional, în Piaţa 31 August, din oraşul Anenii Noi.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button